دمنوشها یکی از نوشیدنیهای بسیار سالم و مفید هستند که امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کردهاند. نوشیدن یک دمنوش خوش عطر و طعم در روزهای زمستانی علاوه بر رساندن ویتامینهای مختلف به بدن بسیار دلچسب است. پرتقال یکی از میوههای بسیار خوشمزه و محبوب پاییز و زمستان است که کاربردهای بسیار زیادی دارد.
مدت زمان آماده سازی تهیه این دمنوش ۳۰-۲۰ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این اموزش ۲-۳ فنجان دمنوش به شما میدهد.
درجه سختی تهیه این دمنوش در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد اولیه این ودمنوش را با کد تخفیف اکالا ارزانتر تهیه فرمایید.
پوست پرتقال | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۲ پیمانه |
عسل | به مقدار دلخواه |
پودر دارچین | به مقدار دلخواه |
در اولین مرحله به سراغ آماده سازی پوست پرتقال روید. پرتقال را بشویید و خشک کنید. حال با کمک چاقو تیزی آن را پوست بگیرید. قسمتهای سفید درون پوست را با کمک چاقو از قسمت نارنجی پوسته پرتقالتان جدا کنید. این سفیدیهای پوست موجب تلخ شدن دمنوش شما میشود. حال قسمتهای نارنجی پوست را با کمک چاقو به صورت خلالی برش زنید.
در مرحله دوم درون قوری مناسبی پوست خرد شده پرتقال را بریزید. آب جوش را به آن بیفزایید و قوری را ۱۵-۳۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا عصاره پوست پرتقال از آن خارج و در آب حل شود.
در سومین مرحله مناسب با ذائقه و سلیقه غذاییتان مقداری عسل و پودر دارچین به نوشیدینی گرمتان بیفزایید و بهم زنید. حال از نوشیدنی فوق جذابتان درون فنجان بریزید و با برشی از پرتقال آن را تزیین کنید.